7. Bruschette
Ristet brød med friske tomater og hvidløg
Geröstetes Weißbrot mit Tomaten und Knoblauch
6. Scampi Marinara
Kæmperejer og muslinger med hvidløg i hvidvinssauce
Riesengarnelen und Muscheln mit Knoblauch in Weißweinsauce
5. Carpaccio di Filetto
Rå oksemørbrad i marinade med parmiggiano reggioano
Mariniertes rohes hauchdünnes Rinderfilet mit Parmiggiano Reggiona Käse
4. Lumache al Forno
Snegle med hvidløgssmør i tomatsauce
Schnecken mit Knoblauchbutter und Tomatensauce
3. Anti Pasto Misto
Udvalg af italienske specialiteter
Auswahl von italienischen Spezialitäten
2. Caprese
Mozzarella, tomater og parmaskinke, serveret med olivenolie
Mozzarella, Tomate, Parmaschinken und Olivenöl
1. Cozze Marinate
Muslinger dampet i hvidvin med tomat og hvidløgssauce
Muscheln in Weißwein gedämpft mit Tomaten und Knoblauch